Yes, we care!

U bent in goede handen bij Thuisverpleging Simka in regio Mechelen

Kan u verzorging aan huis gebruiken? Twee ervaren verpleegkundigen zetten bij Thuisverpleging Simka alles op alles om u in de regio Mechelen in alle comfort bij te staan tijdens een revalidatieperiode, bij het opvolgen van een chronische ziekte of om welke reden dan ook u verpleging aan huis wenst in te schakelen.

Ervaring

Wij beschikken beide over een diploma ziekenhuisverpleegkundige + spoed en intensieve zorgen. Doe daar nog eens de nodige ervaring bij, een grote portie flexibiliteit en engagement én een groot hart voor onze patiënten en u krijgt het ideale plaatje.

Zorgen/diensten

U kan beroep op ons doen voor een waaier aan verpleegkundige diensten. Van wondzorg tot hygiënische zorgen en veel meer.

Terugbetaling mutualiteit

'Wie gaat mijn thuiszorg betalen?' Simpel: uw mutualiteit dekt alle kosten. Dankzij de derdebetalersregeling zal u zelfs geen factuur moeten voorschieten.

Samenwerking

Wij gaan prat op een nauwe band met elke patiënt. Ook open en heldere communicatie vinden wij erg belangrijk. Alles voor een vlotte samenwerking.

Praktisch

Onze beide thuisverpleegsters werken van 07u30 tot 18u30. Indien nodig staan wij vanzelfsprekend dag en nacht tot uw dienst! Neem op de pagina 'Praktisch' alle nuttige informatie door.

Contact

Aarzel niet maar contacteer Thuisverpleging Simka vandaag nog voor thuisverpleging regio Mechelen. Bel ons gerust op op 03 500 01 86.

Contacteer ons!